fbpx

De vennen van Bungalowpark Nuilerveld

Informatie Nuilerveld

Dienstencentrum
Op het terrein is een dienstencentrum aanwezig, waar u zich bij aankomst moet melden en de beheerder u de sleutel zal overhandigen. De beheerder woont hier ook en is altijd bereid u de nodige informatie te verstrekken of u bij voorkomende problemen te helpen. Ook kunt u in het dienstencentrum uw krantje en versnaperingen kopen.

Ligging
Het bungalowpark is gemakkelijk te bereiken. Het ligt ongeveer 10 km ten noorden van Hoogeveen. Het park heeft een oppervlakte van 20 ha. Elke bungalow heeft een eigen terrein en is via geasfalteerde wegen te bereiken. Auto’s mogen bij de bungalow geparkeerd worden. De bungalows staan op geruime afstand van elkaar. Het terrein is wisselend met bomen begroeid met daar tussen heide– en grasvelden.

De bungalows
Alle bungalows zijn comfortabel ingericht en voorzien van centrale verwarming. Tot de inrichting behoort: volledig ingerichte keuken, magnetron, koffiezetapparaat, 4-pitsgaskookplaat, waterkoker en koelkast met vriesvak. Alle slaapkamers zijn voorzien van 1-persoonsbedden met op elk bed een 1-persoonsdekbed. Huishoud– en bedlinnen moet zelf meegenomen worden. Het is wel mogelijk om bedlinnen te huren. De badkamer is voorzien van een douche, alleen bungalow 49 heeft daarnaast ook nog een bad. De televisieontvangst is geregeld via digitenne met daarop de meeste Nederlandse zenders. Tevens behoren tot de inventaris voldoende terrasmeubelen.

Honden
Honden zijn tegen (vergoeding) toegestaan echter op het terrein dienen de honden aangelijnd te worden.

Het Park
De bungalows op dit park liggen in de buurt van de vennen, deze zijn onderdeel van het park. De vennen zijn, met uitzondering van een stuk natuurgebied, voor een ieder toegankelijk. Er zijn in totaal drie vennen. De kleinste ven heeft een natuurlijke biotoop waar veel plantengroei is. In de andere twee vennen kunt u goed varen en zwemmen. Langs de vennen loopt een wandelpad. In de vennen is het goed vissen. Een visvergunning is niet nodig. Bij het dienstencentrum is een kleine speeltuin met een trampoline. Ook is er een tafeltennistafel aanwezig.

Plattegrond Bungalowpark Nuilerveld

Hier zit u een plattegrond van bungalowpark Nuilerveld. Alle nummers zijn aanklikbaar, u komt dan op de pagina waarop de betreffende bungalow en andere bungalows uit dit type beschreven staan.

alttekst alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt Image Map