Zoek en boek een bungalow

Kies hieronder de bungalow die u wilt huren en direct kunt boeken. Liever wat hulp bij het boeken van de bungalow, vul dan het reserveringsformulier in, en wij maken de boeking voor u in orde. Mochten er nog vragen zijn dan nemen wij contact met u op. Naar het reserveringsformulier >>

Zoek en boek

Met zoek & boek kunt u:

  • kunt u de bezetting van de bungalows bekijken
  • kunt u snel uitrekenen hoeveel de kosten voor de gewenste huurperiode bedraagt
  • is het mogelijk om direct een bungalow te boeken.

 

Hoe werkt het

Kies de maand van de aankomst. U klikt op ‘Meer informatie’ en onder het tabblad beschikbaarheid vindt u de beschikbaarheid-kalender. Daarna kiest u de datum van aankomst en hoelang u wilt verblijven. U krijgt dan een overzicht van de huurmogelijkheden te zien en de kosten. Klik op ‘Boek nu’ en u kunt de kosten berekenen.

Let bij boeken op dat u de gegevens goed invult. Controleer uw e-mailadres want de bevestiging krijgt u per omgaande per e-mail toegestuurd.

 

Tips

Afwijkende boekingen kunt u telefonisch bespreken. Indien u meerdere bungalows wilt huren dan moeten u voor elke bungalow een aparte boeking doen. Per bungalow betaalt u boekingskosten. Deze boekingskosten kunnen wij niet voorkomen. Indien de boekingsdatum van meerdere bungalows gelijk zijn, dan behoeft u slechts 1 keer deze kosten betalen. Bij aankomst krijgt u het teveel betaalde aan boekingskosten retour.

U kunt natuurlijk ten alle tijden ook telefonisch reserveren. Telefoon 020-4412491