fbpx

Annuleringsverzekering

Welke verzekeringen zijn er?

Alleen inwoners uit Nederland, België en Duitsland kunnen deze annuleringsverzekering afsluiten. U heeft de keuze uit twee annuleringsverzekeringen:

Standaard Annuleringsverzekering

Met de Standaard Annuleringsverzekering bent u goed verzekerd, als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten.

Allrisk Annuleringsverzekering

Met Allrisk Annulering krijgt u 100% van de annuleringskosten vergoed als u om een standaard reden annuleert, zoals een ziekte waardoor u niet meer op reis kan of het overlijden van een grootouder. Wilt u annuleren om een andere reden die voor u persoonlijk belangrijk is? Dan krijgt u 75% van de annuleringskosten vergoed. Maar let op: deze verzekering stelt wel een paar voorwaarden aan het annuleren. Zo moet de reden van annulering ‘onvoorzien’ zijn en ‘buiten uw schuld’. De verzekering biedt dus geen dekking voor annuleringsredenen waarvan de huurder (u) vóór het afsluiten van de verzekering al op de hoogte was (niet onvoorzien) of waaraan u zelf iets had kunnen doen (niet buiten eigen schuld). Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

De officiële informatie van de verzekeringsmaatschappij is hier te lezen: https://insurances.bukazu.com/nl/Voorwaarden%20Annuleringsverzekering.pdf.

De verzekering keert uit voor maximaal 9 personen die op 9 verschillende adressen wonen of de verzekering keert uit voor een onbeperkt aantal personen die op maximaal 4 verschillende adressen wonen.

U ontvangt de verzekeringspapieren bij de boekingsbevestiging.